Pályázatfigyelő
Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok

Keresés az érvényes pályázatok között

Vissza

A Pályázatfigyelő a hazai társadalmi szervezetek és alapítványok, intézmények, magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások számára meghirdetett pályázati kiírások gyűjteménye.
Kérjük, ha pályázatot szeretne megjelentetni vagy tudomása van olyan kiírásról, amelyik nem szerepel az oldalunkon
írja meg nekünk!
Weboldal
Havilap

Újságunk 1991-ben indult, amikor a pályáztatás mint a pénzek elosztásának nyilvánosan meghirdetett, demokratikusnak szánt módja terjedni kezdett. A lap kiadásának legfőbb célja kezdettől fogva az volt, hogy összegyűjtse és közzétegye mindazon felhívásokat, amelyek településeknek, önkormányzatoknak, intézményeknek (iskolák, kórházak, művelődési intézmények, könyvtárak stb.), közösségeknek (alapítványok, egyesületek, szövetségek, klubok stb.) és egyéneknek (tehetséges vagy éppen hátrányos helyzetű fiatalok), vállalkozóknak, újítóknak stb. kínálnak lehetőséget.
Örömmel mondhatjuk, hogy előfizetőink elsősorban abból a körből kerülnek ki, akiknek a lapot szántuk: önkormányzatok, oktatási intézmények, könyvtárak, művelődési intézmények, alapítványok, egyesületek, vállalkozások és magánszemélyek. Sikerült az ország minden régiójába eljutnunk.
A lapban történő tájékozódást a tárgymutató tárgyszavai és a hozzájuk tartozó pályázati határidők segítik. Külön szolgáltatásunk, hogy a lapzárta után érkezett pályázatokról a Pályázatfigyelő internetes oldalain tájékoztatjuk előfizetőinket

Minta pdf
pafi június.pdf

Előfizetés


Vissza

Felhasználási feltételek