Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Pólótervező pályázat
Kiíró:
Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
Határidő:
10/15/2020
Érvényes:
10/15/2020
Tárgymutató:
pólótervezés
Pályázhat:
óvodás, 1-4. osztályos és 5-12. osztályos gyerekek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Pólótervező pályázat

Tervezz pólót a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak!
A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 2020. március 1-én ünnepli alapításának 30. évfordulóját. Ez alkalomból szeretnénk meglepni azokat, akik a legbátrabbak szerintünk - a daganatos és más, vérképzőszervi betegséggel küzdő gyerekeket és családjaikat, valamint az ő gondos kezelésüket biztosító orvosokat és ápolókat.

Segítsetek megtervezni egy olyan pólót, melyet a kezelés alatt álló gyerekek és családjaik, valamint a gyógyító személyzet is büszkén és mosolygósan viselhet!

Íme a tudnivalók:
Ki tervezhet?
A pólótervező pályázatot három korcsoport számára hirdetjük meg: óvodás, 1-4. osztályos és 5-12. osztályos gyerekek számára.

Mit tervezhetek?
A pólót a debreceni Gyermekhematológiai és Onkológiai tanszéken kezelt gyerekek és családjaik, az osztályon dolgozók és az Alapítvány képviselői fogják viselni. Olyan pólót szeretnénk, amelyet ők örömmel viselhetnek, ami erőt, hitet, mosolyt ad számukra a nehéz percekben.
A terv tartalmazza az alapítvány logóját vagy nevét. Nincs más kötelező elem, de szívesen látnánk olyan pályamunkát, melyben megjelenik az Alapítvány színe: a lila (Pantone: 520, CMYK: 60-80-0-20) vagy kedves kis pálcikadoktorunk és ápolónénink (a logo elemei kizárólag a pályázathoz történő felhasználásra letölthetők itt a http://www.leukemiasgyermekekert.hu honlapon a Pályázat menüpontban).
Válassz bármilyen technikát, ami szerinted jól néz ki egy pólón. Készíts digitális illusztrációt, ragadj ecsetet, filctollat vagy használj feliratokat. Íme pár jótanács:
A póló alapszíne fehér vagy lila legyen.
A pályázat tartalmazhat külön felnőtt és gyermek póló mintát, de lehet egyet is küldeni.
Lehetőség szerint a design elemek legyenek jól látható méretűek a pólón, és ne kerüljenek varrásra.

Hogyan küldjem be a tervet?
Óvodások: Számotokra készítettünk kifestőlapokat, amelyeken egy bájos ápoló nénit, egy doktorbácsit és mosolygós kisgyermekeket láttok. Töltsétek le a http://www.leukemiasgyermekekert.hu honlapról (a Pályázat menüpontban találjátok) és nyomtassátok ki. Színezzétek ki, amelyiket szeretnétek, dekoráljátok a pólóját, s a kész alkotást az alján található adatok kitöltése után küldjétek be scannelve a gondolunkratok@gmail.com e-mailcímre vagy postán: Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, DE KK Gyermekklinika, 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98. címre. (Fontos tudnotok, hogy a pályaműveket nem postázzuk vissza, másoljátok le, mielőtt bekülditek, ha szeretnétek megőrizni.)
Általános és középiskolások: Az alkotásokat lehetőség szerint e-mailben várjuk, a gondolunkratok@gmail.com e-mailcímre. Kérjük, hogy jpg, bmp, pdf, cdr, eps kiterjesztésű fájlokat küldjetek. Nagyon fontos, hogy a tervet ne a pólóra helyezve küldjétek be. Persze mellékelhettek szöveget, ábrát arról, hogyan képzelitek el pólón, ill. jelöljétek, hogy elejére, hátuljára kerüljön-e a minta.

Beküldési határidő: 2020. OKTÓBER 15.

A pályamunkával kérjük beküldeni az alábbi adatokat a pályázóról: Név, óvoda/iskola, korcsoport, felkészítő pedagógus vagy szülő e-mail címe, telefonszáma, hogy értesíteni tudjuk a nyerteseket.
A zsűri korcsoportonként 5 legjobb pályamunkát választ ki, melyek kifutóra kerülnek az Alapítvány májusi jubileumi ünnepségén. Ezeket a pólókat az ünnepség után korlátozott ideig bárki megrendelheti a Sophie Másolójában, az ebből származó bevétellel is az Alapítványt támogatva.

A Közönségdíjas szavazás az Alapítvány facebook oldalán zajlik, a beküldési határidőt követően. A pályázók a pályamű benyújtásával hozzájárulnak ahhoz, hogy tervüket személyes adatok megjelölése nélkül a Facebook oldalunkra feltöltsük.

Díjak:
Mindhárom korcsoport legjobb 5 tervének alkotója számára elkészítünk egy saját pólót, az általa tervezett motívummal és meghívást kap az Alapítvány jubileumi ünnepségére és a divatbemutatóra.
A korcsoportok dobogós alkotásai és a Közönségdíjas terv értékes tárgynyereményekben részesülnek.
Az a terv kapja a Fődíjat, amelyiket a zsűri - korcsoporttól függetlenül - a legjobbnak ítél. A fődíjas terv kerül az alapítványi pólókra: ezt viselik majd az osztályon kezelt gyermekek és családjaik, az osztályon dolgozók, valamint az alapítvány önkéntesei. Emellett értékes tárgynyereménnyel is jutalmazzuk a legjobb terv alkotóját.

A zsűri tagjairól és a nyereményekről folyamatosan friss információkat közlünk facebook oldalunkon és honlapunkon.

Minden hónapban, a beküldők közül egy valaki 15 000 Ft értékű Régió Játék vásárlási utalványt nyer. A nyertes sorsolással választjuk ki.
GDPR
A pályázók személyes adatait kizárólag a pályázatban használjuk fel, a személyes adatok kérésre törölhetők adatbázisunkból és csak a pályázat lefolytatásához szükséges ideig őrizzük meg.
http://leukemiasgyermekekert.hu/polotervezo-palyazat/

LGYA_20200429_Palyazat_A1_Ovis-okt15.pdfLGYA_20200429_Palyazat_FB_Ad_1200x628_okt15.pngPólótervező kirás-okt15.pdfIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum