Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Global Good Awards 2021
Kiíró:
Canon Foundation
Határidő:
05/21/2021
Érvényes:
05/21/2021
Tárgymutató:
jó ügyekért elhivatott fiatal aktivisták munkájának elismerése
Pályázhat:
16 év alatti és 21 év alatti korcsoport
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

GLOBAL GOOD AWARDS 2021

A Canon európai központja idén is támogatja a Canon Young Champion of the Year díjkategóriát a Global Good Awards 2021 eseményen. Célunk ezzel felhívni a figyelmet a jó ügyekért elhivatott fiatal aktivisták munkájára és eredményeire.

Olyan fiatalokat díjazunk, akik kiemelkedő vezetői képességeket bizonyítanak közösségi vagy környezeti pozitív változásokat célzó társadalmi munkájukkal. Állatmentés, környezetvédelem, hulladékgyűjtés, küzdelem az esély egyenlőségért, kulturális küldetés és sok egyéb segítő és A Canon EMEA folyamatos ifjúság támogató programja a Young People Program (YPP), melynek keretében oktatásokkal, támogatásokkal arra törekszünk, hogy fiatalok a régióban hangot adhassanak az őket foglalkoztató fenntarthatósági problémáknak. A Young Champion of the Year díj célja, hogy egyszerre ünnepelje azokat, akik a elősegítik a pozitív változásokat és azokat is, akik inspirálnak másokat, hogy ugyanezt tegyék. A pályázat egész Európára szól, bátorítsuk a magyarországi ifjú aktivistákat is arra, hogy pályázzanak.

Inspirációként ismerjétek meg a tavalyi döntősüket és nyerteseket:
- https://globalgoodawards.co.uk/2020-global-good-awards-finalists/
- https://globalgoodawards.co.uk/2020-global-good-award-winners/
Két kategóriában lehet nevezni: 16 év alatti és 21 év alatti korcsoportokban. A jelentkezés márciusban elindult, és május 21-én zárul. A bírák nemcsak egyesével fogadnak jelentkezéseket, hanem csoportok vagy testvérek, családok jó ügyért folytatott kampányait is lehet jelölni. 18 év feletti pályázók jelentkezhetnek maguktól is, de jelölhetik őket a jótékony üggyel foglalkozó csoport tagjai, vezetői vagy szüleik is. A pályázatot angol nyelven várják itt: https://globalgoodawards.co.uk/young-champion-award/

A beadási folyamat fontos eleme a vizuális ábrázolás, vagy fotó. Maximum hat (6) felirattal ellátott kép mellett 1000 szavas leírással kell bemutatni az ügyet, amelyért dolgozik. Az összes döntős jelentkező belépőt kap a virtuális ceremóniára és egy bizonyítványt a döntőbe kerülésről. Mindkét korcsoportban egy-egy nyertes hirdetnek, akiknek díja egy-egy Canon EOS belépő szintű DSLR fényképezőgép (a nyereménytárgy kiválasztása folyamatban van). A döntőbe jutott pályázók is kapnak ajándékot: egy-egy Canon SELPHY Square QX10 nyomtatót.

A Canon ifjúsági programjainak korábbi résztvevői és nyertesei, valamint a Canon munkatársainak rokonai nem jelentkezhetnek a pályázaton.

A jelentkezés minden részletét a Global Good Awards weboldalán ismerhetik meg.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum