Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Ablak a lovas világra
Kiíró:
Lovas Nemzet Magazin szerkesztősége
Határidő:
05/24/2020
Érvényes:
05/24/2020
Tárgymutató:
fotókészítés, Ablak a lovas világra
Pályázhat:
PROFI: 18 év feletti természetes személy pályázhat, aki fotó-szakmai képesítéssel rendelkezik vagy a Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja, illetve a fotózást megélhetésszerűen műveli. Ezen felül ebbe a kategóriába várunk minden olyan felvételt, melyeket a "profi" képekkel szeretnének megméretni.
AMATŐR: 18 év feletti természetes személy pályázhat, aki kedvtelésből, nem megélhetési jelleggel készít fotókat és nem rendelkezik fotó-szakmai képesítéssel, valamint nem tagja a Magyar Fotóművészek Szövetségének.
JUNIOR: 14-18 év közötti természetes személy pályázhat
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Ablak a lovas világra

a 25 éves Lovas Nemzet
jubileumi fotópályázata

A Lovas Nemzet magazin első ízben húsz évvel ezelőtt írta ki nemzetközi fotópályázatát, melyet 2020-ban ismét megrendez AMATŐR, PROFI és JUNIOR kategóriákban.
A pályázat fő témája a ló. A képek mutassák be az ember és a ló kapcsolatát, a természet és a ló szoros egységét.
A pályázók beküldhetnek felvételeket bármely évszakban készült pillanatokról, ló- és lovasversenyekről, hagyományőrző és sportrendezvényekről, lovasbemutatókról, lovasjátékokról, lovas túrákról és minden lóval és/vagy lovasával kapcsolatos szituációról.

A 2020-as évben külön figyelmet szentelünk őshonos lófajtáinknak. Bárki, bármelyik kategóriából küldhet be képet a "LOVAS NEMZETÜNK KINCSEI" tárgykörben, mely a fajta jellegét, szépségét és a lófajtát, mint kultúránk szerves részét mutatja be. A jubileumi fotópályázat különdíjait sorsoljuk ki a lipicai, nóniusz, gidrán, shagya arab, furioso-north star, magyar hidegvérű, hucul és kisbéri félvér fajtákról készült fotók között.
Különdíjjal jutalmazzuk a "KUTYÁK ÉS LOVAK" közönségnyerteseit is, ahová szintén mindhárom kategóriából várjuk a pályamunkákat. Ebben a tárgykörben a lovak környezetében, velük szoros barátságban élő kutyákkal készült közös képeket díjazzuk.

Pályázni lehet az alábbi kategóriákban:
PROFI: 18 év feletti természetes személy pályázhat, aki fotó-szakmai képesítéssel rendelkezik vagy a Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja, illetve a fotózást megélhetésszerűen műveli. Ezen felül ebbe a kategóriába várunk minden olyan felvételt, melyeket a "profi" képekkel szeretnének megméretni.
AMATŐR: 18 év feletti természetes személy pályázhat, aki kedvtelésből, nem megélhetési jelleggel készít fotókat és nem rendelkezik fotó-szakmai képesítéssel, valamint nem tagja a Magyar Fotóművészek Szövetségének.
JUNIOR: 14-18 év közötti természetes személy pályázhat.

Pályázati naptár:
Regisztráció és beküldés: 2020. március 15-től a fotopalyazat.lovasnemzet@gmail.com e-mailcímre.
Beküldési határidő: 2020. május 24.
A zsűrizés időpontja: 2020. május utolsó hetében.
A Kutyák és lovak kategória képeire közönségszavazatokat fogadunk el kiadónk facebook oldalán: http://www.facebook.com/lovasnemzet Közönségszavazás: 2020. május 25-től június 7.

A fotópályázat nyertes pályaművei értékes jutalomban részesülnek!

A zsűrizés és közönségszavazás után a pályázaton nyertes képek kiállítására és az ünnepélyes díjátadóra 2020. június 21-én kerül sor, ahol a kategóriánként három díjazott, a közönségszavazás díjazottjai és a különdíjasok értékes nyereményeket, ezen felül a négy kategória és a közönségszavazás győztese hagyományosan Mihály Árpád szobrászművész Hunor és Magor c. bronzplakettjét vehetik majd át.
A zsűri által kiállításra javasolt képek 2020. június 21-től a Keszthelyi Helikon Kastélymúzeum Hintómúzeumában lesznek kiállítva.

A fotókiállítás pályázati feltételei :
A digitális képeket JPEG formátumban a lehető legmagasabb minőségben várjuk.
Minimális méret: 2592 x 1944 pixel (5 megapixel) és legalább 300 DPI felbontásban.
Optimális méret: 4961 x 3508 pixel vagy magasabb és legalább 300 DPI felbontásban.
Mobiltelefonnal készült képeket nem áll módunkban elfogadni. Zsűrizésre csak fényképezőgéppel készült képeket engedhetünk.
Kérjük, hogy hagyományos 4:3 képarányban készítsék el felvételeiket. 16:9-es vagy egyéb panoráma-jellegű fotókat sajnos nem tudunk elfogadni.

A fotókat az alábbi e-mail címre várjuk: fotopalyazat.lovasnemzet@gmail.com Amennyiben a csatolmány meghaladja az egy e-mailben küldhető fájlméret korlátozást, kérjük használjon ingyenes fájltovábbítót fotóinak elküldéséhez, mint pl: http://www.wetransfer.com, http://www.mammutmail.com vagy http://www.toldacuccot.hu A megadott adatokat a Lovas Nemzet Kft. adatbázisában rögzíti, azokat harmadik félnek nem adja ki.

Egy szerző legfeljebb 4 képpel pályázhat. A fotósorozat, ami legfeljebb 4 képből állhat, egy pályázatnak számít. A fotósorozat bármelyik elemével külön pályázni nem lehet.

A képeket kísérőlistával kérjük elküldeni (txt vag doc formátumban).
A lista tartalmazza a szerző nevét, a kép címét, a szerző lakcímét, telefonszámát, e-mail címét. Kérjük, jelöljék a kategóriát is. Fontos, hogy olyan e-mail címről küldje el anyagát, amin később fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

FONTOS, hogy a fotókat is el kell nevezni! Ennek hiányában nem tudjuk értékelni a képeket. Kérjük, erre fokozottan figyeljenek. Tehát az IMG_3214.jpg, a DSC_56865.jpg vagy ezekhez hasonló fájlnevű képeket nem tudjuk elfogadni!
Minta egy fotó fájlnevére: Kovács_István_-_Lovak_hóesésben_-_Amatőr.jpg
Megértésüket köszönjük.

A pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez és a pályázatban szereplő feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá nevének a pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével, vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
A beküldött képeket a Lovas Nemzet Kft. korlátlanul és szabadon felhasználhatja a pályázó beleegyezése nélkül, de a szerzői jogok tiszteletben tartása mellett.

A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a kiadványaikban képeiket térítésmentesen használhassák.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum