Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Segítek egy családot
Kiíró:
ujegyensuly.hu
Határidő:
01/17/2021
Érvényes:
01/17/2021
Tárgymutató:
fotópályázat, Segítek egy családot
Pályázhat:
profik és amatőrök
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Segítek egy családot

Segítő fotópályázatot indítunk január 17-ig
Idén szeptember 17-én indult el a Segítek egy családot oldal, több, mint 30 lelkes önkéntes összefogása által.

Ez Magyarország első olyan honlapja, ahol a segítségre, támogatásra szoruló és a segíteni kívánó egyén, család vagy közösség közvetlenül megtalálhatja egymást. A támogató nem alapítványt vagy egyesületet, hanem KONKRÉT családot választhat, személyessé téve ezzel az adok-kapok folyamatát.

Ha kinyitjátok a NEKIK SEGÍTHETSZ topikot, akkor láthatjátok azoknak a családoknak a történeteit, akikkel személyesen összekapcsoljuk a támogatót. A könyvkiadásaim és a sok-sok facebook-os, Instagramos posztom kapcsán folyamatosan tapasztalom, hogy mennyire sokat számít egy szöveghez a kép. Szinte minden könyvem új borítót kapott, úgyhogy többedik éve hónapról-hónapra szembesülök a részletes lebontású havi jelentéseknél, hogy ugyanaz a tartalom új boritóval mennyivel jobban fogy.

Ugyanezeket a konzekvenciákat tudjuk leszűrni a családok történeteihez kitett képekkel kapcsolatban is. Úgyhogy kis csapatunk úgy döntött, hogy az ujegyensuly.hu oldalán (az oldal 4 éves születésnapjától) meghirdetünk egy fotó pályázatot, profiknak és amatőröknek egyaránt, aminek az a célja, hogy az oldalon levő történetekhez minőségi és saját fotóink legyenek.

A szerzői jogok a kép készítőjénél maradnak, de az alkotó felhatalmazást ad nekünk arra, hogy a https://www.segitekegycsaladot.hu/ oldalhoz és https://www.facebook.com/segitekegycsaladot fb oldalakhoz fel lehet használni a képeket, illetve az ezeket az oldalakat népszerűsítő e plakátokhoz és szórólapokhoz is.

Az összes beküldött kép felhasználhatóságának időbeli használata korlátlan és ingyenes.
Ily módon a fotókat beküldők is támogatókká válnak ebben a jótékonysági projectben.
Viszont cserébe mi is adunk.

Az első 3 helyezettnek a következőket ajánljuk fel:
1. Mélyinterjú az ujegyensuly.hu oldalon ÉS 1 hónapos banner lehetőség az oldalunkon, illetve 1 órás szakmai konzultációs lehetőség azzal a zsűritaggal, akit ő kiválaszt magának.

2. Mélyinterjú az ujegyensuly.hu oldalon VAGY 1 hónapos banner lehetőség az oldalunkon, illetve 1 órás szakmai konzultációs lehetőség azzal a zsűritaggal, akit ő kiválaszt magának.

3. VAGY mélyinterjú, VAGY 1 hónapos banner lehetőség az oldalunkon, VAGY 1 órás szakmai konzultációs lehetőség azzal a zsűritaggal, akit ő kiválaszt magának.
Az első 3 helyezett legjobbnak ítélt munkáit külön - külön cikkben mutatjuk be, néhány mondatban a szerzővel együtt. Ez nem csak az ujegyensuly.hu-n, hanem a https://www.segitekegycsaladot.hu/eletkepek-en is föl lesz téve. A fotósok neve egyedül itt lesz beazonosítható.

Szakmai zsűritagok:
- Szilágyi Lenke fotóművész, érdemes és kiváló művész
- Lugosi Lugó László fényképész, művészeti szakíró
- Spitzer Gyöngyi, A Nők 2000 Nyitott Kapu Alapítvány, a segitekegycsaladot.hu és az ujegyensuly.hu oldalak létrehozója.

A beérkezett fotókat január 17-ig fogadjuk, (utána már ne küldjétek) és február 1-jén fogunk eredményt hirdetni az ujegyensuly.hu oldalon.

Ehhez azt kérjük, hogy írjatok nekünk a fotopalyazat@ujegyensuly.hu-ra, mi innen fogunk nektek válaszolni, és írjuk majd meg, hogy hova töltsék fel a fotókat. Írjátok meg kérlek a neveteket, a telefon számotokat- így az email címmel így be tudunk majd benneteket azonosítani.
E-mailben küldjük majd el azt google drive linket, ahova a fotókat az erre létrehozott külön mappába fogjátok feltölteni.
Tehát erre a mailre NE küldjetek fotókat!
NE we transferrell, mamut maillel, vagy csatolva küldjétek el, hanem kifejezetten és csakis az emailben megadott google drive linkre!

A fotók lehetnek feketék és fehérek, érdemes inspirációban kiindulni azokból a képekből, amik az oldalon vannak, illetve magukból a szövegekből. Arra érdemes ráhangolódni, ha te lennél ennek a projectnek a vezetője, illetve támogató jelölt, akkor milyen képeket tennél föl? Mely képek vonzanának, hogy megnyisd a hozzá tartozó történetet? Nem kell, sőt, nem is lehet elmenni a családokhoz, ha rámentek az oldalra, láthatjátok, hogy itt sem a családok környezete van lefotózva (ami annak tűnik, sem az), hanem a leíráshoz illően egy kép. Ez kreativitást és intuíciót igényel a részetekről.

Megköszönjük, ha belegondoltok, ráéreztek, hogy mi segítheti az adott családot a támogató keresésben, hiszen a CÉL AZ, HOGY A RÁSZORULÓ CSALÁDOKAT MINÉL TÖBB TÁMOGATÓ TALÁLJA MEG. És hogy ezt a folyamatot a fotók is segítsék.
Instrukcióként talán annyi, hogy olyan képeknek örülnénk, ahol megjelenik a remény, az élet, az emberi kapcsolódások, hiszen a segíteni akarás valami pozitív életszemléletből fakad, és egyaránt meg kell nyílni arra, hogy valaki adjon vagy kapjon.
Kreatív emberek vagytok, érezni fogjátok ezt.
A beérkezett fényképekkel ti is hozzájárultok a nehéz helyzetben levő emberek megsegítéséhez.
Mert adva kapunk, mert adni jó. És mert egy HAjóban vagyunk.

Előre is köszönjük nektek, és várjuk a beérkezett alkotásokat!

https://www.ujegyensuly.hu/onkifejezes/segito-fotopalyazatot-inditunk-november-3-tol-december-21-ig

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum