Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
A Radnóti Miklós utcai és Nővér utcai tanuszodák bérlése és üzemeltetése, valamint a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat által fenntartott óvodáknál és iskoláknál jelentkező úszásoktatással kapcsolatos feladatok ellátása a tanuszodákban
Kiíró:
XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.
Határidő:
10/17/2019
Érvényes:
10/17/2019
Tárgymutató:
tanuszodák bérlése és üzemeltetése, úszásoktatással kapcsolatos feladatok ellátása a tanuszodákban, XIII. kerület
Pályázhat:
bármely természetes vagy átlátható szervezetnek minősülő jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság részt vehet
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat helyett és nevében eljárva a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divíziója (1131 Budapest, József Attila tér 4.) pályázati felhívást tesz közzé "A Radnóti Miklós utcai és Nővér utcai tanuszodák bérlése és üzemeltetése, valamint a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat által fenntartott óvodáknál és iskoláknál jelentkező úszásoktatással kapcsolatos feladatok ellátása a tanuszodákban" tárgyban, az alábbi feltételek szerint.

1. Ajánlatkérő
Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat
Cím (székhely): H-1139 Budapest, Béke tér 1.
Telefon, fax: 06/1-452/4123, 06/1-452-4143
Lebonyolító: XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. - SKult13 Divízió
Cím:1139 Budapest, Rozsnyay utca 4. - Angyalföldi Sportközpont
Címzett: Deme Orsolya
e-mail: sport13@sport13.hu

2. Az ajánlatkérés tárgya
1. rész: Radnóti Miklós utcai tanuszoda (1136 Budapest, Radnóti Miklós u. 35.)
2. rész: Nővér utcai tanuszoda (1131 Budapest, Nővér u. 15-17.)

3. A nyertes pályázó feladata
A nyertes pályázó bérbe veszi a tanuszodát és ellátja annak üzemeltetését, valamint elvégzi az úszómesteri, továbbá a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat által fenntartott óvodáknál és iskoláknál jelentkező úszásoktatással kapcsolatos feladatokat.
A feladat ellátásával kapcsolatos információkat a "Feladat Leírás" tartalmazza.

4. A szerződés meghatározása
Bérleti szerződés a Radnóti Miklós utcai és a Nővér utcai tanuszodák bérlésére és üzemeltetésére, valamint vállalkozási szerződés a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat által fenntartott óvodáknál és iskoláknál jelentkező úszásoktatással kapcsolatos feladatok ellátására a tanuszodákban.
- 1. rész szerződéses időtartama: 2020. január 1.-2023. december 31., mely kölcsönös megelégedettség esetén további 2 évvel meghosszabbítható.
- 2. rész szerződéses időtartama: 2020. január 1.-2023. december 31., mely kölcsönös megelégedettség esetén további 2 évvel meghosszabbítható.

5. Részvételi feltételek (kizáró okok és alkalmasság), igazolási módok
5.1. Általános feltételek
A pályázaton bármely természetes vagy átlátható szervezetnek minősülő jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság részt vehet, aki/amely megfelel a pályázati feltételeknek és elfogadja a pályázati felhívásban foglalt feltételeket.
5.2. Kizáró okok
A pályázaton nem vehet részt, illetve az Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot arra, hogy kizárja azt a pályázót, akinek 30 napnál régebbi adótartozása vagy bármely tartozása van a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat, mint helyi adóhatóság felé, illetve a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, mint központi adóhatóság felé kivéve, ha a tartozás megfizetésére az adóhatóságtól halasztást kapott vagy részletfizetésben állapodtak meg.
A pályázó nem állhat végelszámolás, felszámolás, vagy csődeljárás alatt.
A pályázaton nem vehet részt továbbá, illetve az Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot arra, hogy kizárja azt a pályázót, akinek a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. vagy a Budapest XIII. Kerületi Önkormányzat felé 30 napnál régebbi bármilyen jogcímű tartozása áll fenn.
A pályázaton nem vehet részt, illetve az Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot arra, hogy kizárja azt a pályázót, amely a korábbi, azonos tárgyú ajánlatkérésben a szerződéskötéstől visszalépett.
Az Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy kizárja a pályázatban való részvételből az olyan pályázót, aki korábbi, az Ajánlatkérővel fennálló szerződéses jogviszonyából eredő szerződéses kötelezettségét dokumentáltan megszegte.
Igazolási mód:
Ajánlatkérő a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. tekintetében a saját nyilvántartása alapján ellenőrzi a tartozás hiányát.
Ajánlatkérő a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tekintetében a tartozás hiányát az alábbi linken ellenőrzi: http://nav.gov.hu/nav/adatbazisok/koztartozasmentes/egyszeru_lekerdezes
Amennyiben Pályázó nem szerepel a köztartozásmentes adatbázisban, úgy a Pályázónak együttes nullás adóigazolás kell benyújtania.
Pályázó nyilatkozata, hogy a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat felé a Pályázónak sem adótartozása, sem más tartozása nem áll fenn.

10. Az ajánlattételi határidő: 2019. október 17. 12 óra

11. A Pályázat benyújtásának helye
A pályázatokat személyesen vagy ajánlott levélpostai küldeményként, zárt csomagolásban kell eljuttatni az Ajánlatkérő telephelyére (XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. - SKult13 Divízió, Angyalföldi Sportközpont, 1139 Budapest, Rozsnyay utca 4.), vagy elektronikus úton a sport13@sport13.hu e-mailcímre. A borítékra rá kell írni: "A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló Radnóti Miklós utcai és Nővér utcai tanuszodák bérlése és üzemeltetése, valamint a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat által fenntartott óvodáknál és iskoláknál jelentkező úszásoktatással kapcsolatos feladatok ellátása a tanuszodákban". Személyes benyújtás esetén az I. emeleti. irodában történik a leadás, munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00 óra között, péntekenként 8:00-14:00 óra között.
A pályázatokat és a dokumentációban meghatározott mellékleteket személyes, papír alapú benyújtás esetén 1 eredeti példányban zárt csomagolásban kell benyújtani.

12. Eredményhirdetés várható időpontja: 2019. október 18.

13. Szerződéskötés tervezett időpontja: 2019. november 4.
http://www.skult13.hu
A fenti kiírást terjedelmi okokból rövidítettük, az eredeti a szövegben található webcímen elérhető. (A Szerk.)

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum