Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Betyárviadal
Kiíró:
Boglárka Hagyományőrző Kulturális Egyesület
Határidő:
03/20/2017, 04/15/2017, 05/15/2017, 06/15/2017, 07/15/2017, 08/15/2017, 09/15/2017, 10/15/2017, 11/15/2017, 12/15/2017, 01/15/2018, 02/15/2018
Érvényes:
02/15/2018
Tárgymutató:
betyárviadal
Pályázhat:
önkormányzatok, művelődési házak és központok, társadalmi- és civil szervezetek, oktatási intézmények, egyházak, kisebbségi önkormányzatok, hagyományőrző rendezvényeket szervező cégek, vállalkozók Magyarországról és a határokon túlról, magyarok által lakott településekről
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Betyárviadal
Csapatverseny rendezvényre

Csapatversenyek hagyományos munkafolyamatok felelevenítésével, népies eszközök használatával.
A feladatok mind a résztvevők, mind a nézők számára izgalmasak, szórakoztatóak és látványosak.

A pályázat tárgya: a nyertes pályázó által szervezett rendezvényre az egyesületünk tulajdonában lévő eszközöket és a csapatversenyek lebonyolítását bérleti díj nélkül biztosítjuk

A támogatottak köre:
- önkormányzatok, művelődési házak és központok, társadalmi- és civil szervezetek, oktatási intézmények, egyházak, kisebbségi önkormányzatok, hagyományőrző rendezvényeket szervező cégek, vállalkozók Magyarországról és a határokon túlról, magyarok által lakott településekről

A pályázat célja: a régi magyar hagyományokat, szokásokat, eszközöket játékos formában bemutatni, feleleveníteni, belopni az emberek tudatába. Csapatépítés.

Kiíró: a Boglárka Hagyományőrző Kulturális Egyesület a néphagyományok megőrzését tűzte ki célul fesztiválokon szórakoztatva a résztvevőket népi és történelmi játékokkal. A nagy tapasztattal rendelkező játékmesterek közel 10 éve vesznek részt ehhez hasonló programokban a Magor Magyarjai Hagyományőrző Egyesületben, melynek megszűnése után alapították meg jelenlegi szervezetüket. Ezen tapasztalatok felhasználásával dolgozták ki a néphagyományok bemutatását játékok segítségével. A vidám hangulatú közös játék után pozitív élményekkel távoznak a résztvevők

A program lebonyolítása: 5-10 fős csapatok versenye az egymást követő játékpályákon. A feladatok mind a résztvevők, mind a nézők számára izgalmasak, szórakoztatóak és látványosak.

Támogatási időszak: 2017. március 1. és 2018. április 30. között megrendezésre kerülő rendezvények.

Játékpályák: Ökörhajtás, Lopakodó, Kocsi hajtás, Sólyomreptetés, Toldi erőpróba, Betyáravatás, Diótörés, Almaszedés vagy Szőlőszüret, Tuskóhajítás, Patkoló, Bálagurítás, Boronálás, Tojásdobás, Csirkefogó, Talicskázás, Ökörhajtás, Csizmadobás, Betyárfogó

Nagy csomag 10 játékpálya, melyeket a szervező válogathat össze

A rendezvény összköltsége: 650 000 Ft, mely a következő költségekből tevődik össze: a játékmesterek költségei, regisztrációs lapok, díjak, oklevelek, alapanyagok, amortizációs költségek, szervezési, lebonyolítási költségek, az eszközök össze és szétszerelési költségei és a játékok bérleti díja.

Önrész: 245 000 Ft. Ez az összeg a következő költségeket tartalmazza: az alapanyagokat, a díjakat, okleveleket, a játékmesterek költségeit, amortizációs költségeket.
Kis csomag 5 játékpálya, melyeket a szervező válogathat össze

A rendezvény összköltsége: 540 000 Ft, mely a következő költségekből tevődik össze: a játékmesterek költségei, regisztrációs lapok, díjak, oklevelek, alapanyagok, amortizációs költségek, szervezési, lebonyolítási költségek, az eszközök össze és szétszerelési költségei és a játékok bérleti díja.

Önrész: 170 000 Ft. Ez az összeg a következő költségeket tartalmazza: az alapanyagokat, a díjakat, okleveleket, a játékmesterek költségeit, amortizációs költségeket.

Általános tudnivalók:

A pályázatok benyújtásának módja: az egyesület honlapján keresztül: http://www.fakorhinta.hu Itt előbb regisztrálni kell, majd a választott pályázat formanyomtatványát kitölteni, ezután kinyomtatni, aláírva, lepecsételve PDF vagy JPEG formában feltölteni, vagy e-mailben a boglarkahke@gmail.com e-mail címre elküldeni.

A pályázat benyújtási határideje:
I. forduló: március 20.
II. Ezt követően minden hónap 15. napja, 2018. február 15.-ig.

Szállítási költség: 70 Ft/km ( az egyesület székhelyétől, Tiszakécskétől számolva)

Elbírálás: A beadási határidőt követően 10 napon belül.

Értesítés: Az elbírálástól számítva 10 napon belül e-mailben.

Szerződéskötés: a támogatási döntéséről szóló értesítő levelek tartalmazzák, a nyertes pályázók számára a szerződéskötés feltételeit és az ahhoz szükséges dokumentumok beküldési határidejét, módját.

Érdeklődni lehet: e-mailben a info@fakorhinta.hu címen vagy telefonon az egyesület elnökénél. Telefonszám: Lőrincz Teréz 06 70 / 615 6275.
Bővebb információ a Boglárka Hagyományőrző Kulturális Egyesület honlapján található: http://www.fakorhinta.hu (képek, videók a játékokról és a már lezajlott rendezvényekről, értékelések, tudnivalók stb.)


Betyárviadal 2017.docxIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum