Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Európai Vállalkozásfejlesztési Díj 2021
Kiíró:
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Határidő:
05/31/2021
Érvényes:
05/31/2021
Tárgymutató:
díj, Európai Vállalkozásfejlesztési
Pályázhat:
vállalkozók
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Európai Vállalkozásfejlesztési Díj 2021

Pályázati kiírás
"Az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj" felhívás Európa-szerte felkutatja és elismeri a vállalkozások és a vállalkozáspolitika legsikeresebb támogatóit, bemutatja a legjobb gyakorlatokat, tudatosítja a vállalkozás hozzáadott értékét, valamint bátorítja a potenciális vállalkozókat.
A Díj hat kategóriában nyerhető el:

- A vállalkozói kedv ösztönzése
Olyan nemzeti, regionális vagy helyi szintű kezdeményezések számára nyújt elismerést, amelyek különösen a fiatalok és a nők körében népszerűsítik a vállalkozói gondolkodásmódot.

- A vállalkozói ismeretek növelése
Elismeri azokat a nemzeti, regionális és helyi szintű kezdeményezéseket, amelyek a vállalkozói, vezetői és munkavállalói készségek fejlesztését célozzák meg.

- Az üzleti környezet fejlesztése és a digitális átállás támogatása
Elismerésben részesíti azokat az országos, regionális vagy helyi szintű innovatív intézkedéseket és kezdeményezéseket, amelyek megmutatják, hogy Európa a legvonzóbb hely arra, hogy a vállalkozások elinduljanak, működjenek, növekedjenek és terjeszkedjenek a belső piacon, közelebb hozzák a vállalkozásokhoz a jogalkotási és közigazgatási folyamatokat, szorgalmazzák a "Gondolj először kicsiben" elv megvalósítását a kis- és középvállalkozások érdekében, továbbá támogatják a vállalkozások digitális átállását, lehetővé téve számukra bármilyen digitális technológia, termék és/vagy szolgáltatás fejlesztését, értékesítését és használatát.

- A vállalkozások külpiacra lépésének elősegítése
Olyan kezdeményezések számára nyújt elismerést, amelyek arra ösztönzik a vállalkozásokat, különösen a kis- és középvállalkozásokat, hogy minél jobban profitáljanak az Európai Unión belüli és kívüli piacok által kínált lehetőségekből.

- A fenntarthatóságra történő átállás támogatása
Azoknak a nemzeti, regionális vagy helyi szintű intézkedéseknek és kezdeményezéseket nyújt elismerést, amelyek támogatják a fenntartható átállást és olyan környezeti szempontokat támogatnak, mint a körkörös gazdaság, klímasemlegesség, a tiszta energia, erőforrás-hatékonyság és biológiai sokszínűség, például fenntartható készségfejlesztés és partnerkeresés, valamint finanszírozás révén.

- Vállalkozás a társadalmi esélyegyenlőségért
Hatóságok, valamint olyan országos, regionális vagy helyi (PPP-konstrukcióban működő) kezdeményezések számára nyújt elismerést, amelyek támogatják a kis- és középvállalkozások társadalmi szerepvállalását. Ebben a kategóriában a hátrányos helyzetű csoportok, például munkanélküliek, különösen a tartósan munkanélküliek, bevándorlók, mozgáskorlátozottak, vagy etnikai kisebbségből származók vállalkozási erőfeszítéseit díjazzák.

A Zsűri Fődíját, amely akármelyik kategóriából kikerülhet, az a pályázat kapja meg, amely Európa legkreatívabb, és leginspirálóbb vállalkozói kezdeményezésének bizonyul.
Tehát, ha szervezetük nemzeti, regionális vagy helyi hatóság, vagy a köz- és magánszféra közötti partnerség körébe tartozik, bárhol az EU-ban, vagy bármely, a COSME programhoz társult országban, vagy az Egyesült Királyságban, és olyan sikeres kezdeményezésen dolgozott, amely erősítette a térség gazdasági életét akár nemzeti, regionális vagy helyi szinten, akkor biztatjuk a részvételre!
A díj elbírálása két fordulóban történik. A jelentkezők kizárólag a nemzeti kiválasztást követően juthatnak be a Díj európai szakaszába. Egy magas rangú tagokból álló zsűri választja ki a nyerteseket, az ünnepélyes eredményhirdetésre 2021 novemberében kerül sor, várhatóan Szlovéniában.

A pályázatok beküldésének határideje:
Nemzeti forduló: 2021. május 31.
Európai forduló: 2021. július 16.
A Díjjal és a nevezéssel kapcsolatos információk az alábbi honlapon érhetők el:
http://ec.europa.eu/growth/smes/support/enterprise-promotion-awards/index_en.htm
További felvilágosítás a nemzeti kapcsolattartótól kérhető:
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Vállalkozásfejlesztési Főosztály
E-mail: kkvdij@itm.gov.hu
https://kormany.hu/dokumentumtar/europai-vallalkozasfejlesztesi-dij-2021-palyazat

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum