Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
FELHÍVÁS pályázati értékelő szakemberek részére
Kiíró:
Tempus Közalapítvány
Határidő:
07/31/2020
Érvényes:
07/31/2020
Tárgymutató:
pályázatok bírálatában való részvétel
Pályázhat:
olyan magánszemély vehet részt, aki
- legalább B2-es szintű, aktív olvasás- és íráskészséggel rendelkezik angol nyelvből (az egyes feladatokra való felkérések kapcsán előnyt jelent további EU nyelv(ek) legalább B2 szintű ismerete),
- a pályázat beadásakor a jelentkező elfogadja a szakértőkre vonatkozó jogokat és kötelezettségeket
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

FELHÍVÁS pályázati értékelő szakemberek részére

A Tempus Közalapítvány által kezelt ifjúsági pályázatok bírálatában való részvételre.
A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a közalapítvány által kezelt pályázatok bírálatában való részvételre az ifjúsági területen dolgozó, tapasztalt szakemberek részére.

A pályázaton olyan magánszemély vehet részt, aki
- legalább B2-es szintű, aktív olvasás- és íráskészséggel rendelkezik angol nyelvből (az egyes feladatokra való felkérések kapcsán előnyt jelent további EU nyelv(ek) legalább B2 szintű ismerete),
- a pályázat beadásakor a jelentkező elfogadja a szakértőkre vonatkozó jogokat és kötelezettségeket.
Felhívjuk a pályázók figyelmét arra, hogy a szakértői feladatokra történő felkérés során adminisztratív okokból előnyben részesülhetnek azok, akik vállalkozási szerződés keretében tudják ellátni a feladatot (egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság). Erről az űrlapon szükséges nyilatkoznia a pályázónak.

Milyen feladatokra keresünk szakértőket?
Felkéréskor az alábbi feladatok merülhetnek fel (a szakértői felkérés a feladatok valamelyikére vagy akár mindegyikére vonatkozhat):
- Pályázat értékelés: magyar vagy idegen nyelven benyújtott pályázati anyagok előre meghatározott szempontok szerinti objektív értékelése feszített menetrenddel. Jellemzően online értékelési felületen történő munkavégzést jelent. A pályázatot online módon kell olvasni. Szakismeretek mellett online elérhetőség és technikai készségek is szükségesek a feladat elvégzéséhez. Az Erasmus+ program esetében összetett angol nyelvű háttérdokumentáció megismerése is elvárás. A pályázatok értékelése előtt felkészítőn való részvétel előírás lehet!
- Időközi/részbeszámoló értékelés: pályázók által benyújtott időközi tartalmi beszámoló szakmai értékelése. A pályázati program és a benyújtott pályázat anyagának ismerete a feladat részét képezi.
- Záróbeszámoló értékelés: a pályázók által benyújtott záróbeszámoló szakmai értékelése, jellemzően projektek esetében.

Milyen területeken keresünk szakértőket?
Az ifjúsági szektorban pályázatot benyújtó szakemberektől elvárt az Erasmus+ és/vagy az Európai Szolidaritási Testület program (kiemelten az ifjúsági terület pályázattípusai), a hazai és európai uniós ifjúságpolitikai folyamatok és fejlesztési irányok, valamint a nemformális tanulási módszertan megfelelő ismerete.

Kiemelten milyen profilú szakértőket keresünk?
Az elbírálás során előnyt élvez, aki:
- tapasztalattal rendelkezik az ifjúsági szektort érintő nemzetközi együttműködés keretében folytatott projekt megvalósításában vagy bírálatában, értékelésében,
- képzői, ifjúságsegítői szakmai tapasztalattal rendelkezik, különösen a fiatalok nemformális tanulása, az iskolán kívüli képzés/nevelés területén,
- tapasztalattal rendelkezik különböző szektorok (pl. közoktatás, felnőttoktatás, munkaerőpiaci szereplők, önkormányzatok, vállalkozások, egyházak, civil szervezetek és az ifjúsági szektor) közötti együttműködésben megvalósult, ifjúsági célú vagy fiatalok kompetenciafejlesztését célzó projektekben,
- pályázatához becsatolta az alábbi szervezetek arra vonatkozó ajánlását, hogy a szakértő részt vett a szervezetükkel együttműködve ifjúsági célú vagy a fiatalok kompetenciafejlesztését célzó tevékenységekben: Nemzeti Ifjúsági Tanács, Magyar Ifjúsági Konferencia, Magyar Cserkészszövetség, HÖOK.

A pályázati felhívás elérhető: http://www.eplusifjusag.hu/ckeditor/uploads/files/szakertoi_palyazati_felhivas_eplus.pdf
A jelentkezést online űrlapon kell benyújtani, melynek elérhetősége: http://szakertoi.tpf.hu/.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. július 31. 23.00

A pályázattal kapcsolatos további információ elérhető honlapunkon, illetve további szakmai és technikai információ 2020. július 31. 17:00-ig kérhető a szakertok@tpf.hu címen.
https://tka.hu/hir/13854/felhivas-palyazati-ertekelo-szakemberek-reszere

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum