Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Élmények tábora Tatán 2020
Kiíró:
Esély Budapest Fővárosi Gyermek és Ifjúsági Alapítvány
Határidő:
03/16/2020
Érvényes:
03/16/2020
Tárgymutató:
élmények tábora Tatán
Pályázhat:
Magyarország hat felzárkózó régiójában működő oktatási és egyéb intézmény 1-11. évfolyamos tanulói
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Élmények tábora Tatán 2020

Pályázati kiírás

"Élmények tábora Tatán 2020" az EFOP-1.2.12-17-2017-00004 projekt keretében az alábbi felhívást teszi közzé.
Az Esély Budapest Fővárosi Gyermek és Ifjúsági Alapítvány táborozási pályázatot - bentlakásos képzést - hirdet 1.-11. évfolyamos tanulók és kísérőik részére.

A pályázat célja:
Az Esély Budapest Fővárosi Gyermek és Ifjúsági Alapítvány - továbbiakban Alapítvány - kuratóriuma térítésmentes lehetőséget biztosít elsősorban hátrányos helyzetű diákok nyári táborozásra. A pályázattal elnyerhető támogatást az Alapítvány táborozási szolgáltatás formájában nyújtja. A pályázattal elnyerhető támogatásra kizárólag a pályázati felhívásban meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak.
A nyilvános pályázatra jelentkezhet minden olyan általános- és középiskola és egyéb oktatási intézmény, mely nem a Közép-Magyarországi régióban működik.
Kedvezményezettek köre:
Magyarország hat felzárkózó régiójában működő oktatási és egyéb intézmény 1-11. évfolyamos tanulói. Előnyt élveznek a hátrányos vagy halmozottan hátrányos, illetve fogyatékkal élő tanulók továbbá kísérői tanáraik.
A kedvezményezett körbe való kerülés feltétele a "Jelentkezési lap" hiánytalan és határidőre történő megküldése, melynek határideje: 2020. március 16.
A "Jelentkezési lapot" le lehet tölteni az alapítvány honlapjáról http://www.eselybudapest.hu vagy kérésre megküldjük elektronikus levélben.
A beküldött jelentkezéseket az Alapítvány megvizsgálja és minden jelentkezőt értesít 2020. március 31-ig. Azokat is értesítjük, akik a feltételeknek valamilyen okból nem a felelnek meg.

Részvételi és regisztrációs feltételek:
A részvételt - kedvező elbírálás esetén - a pályázati felület maradéktalan kitöltésével lehet véglegesíteni. A pályázó az Alapítvány honlapján a regisztrálást követően, elektronikus úton - http://www.eselybudapest.hu - adatszolgáltatást biztosít a résztvevőkről. A regisztrációs és pályázati felület 2020. április 1-én fog megnyílni!

Egyéb tudnivalók:
Csoportok létszáma, kísérők:
- 25 gyermekig legalább egy fő felnőtt kísérő részvételét kell biztosítani. A pályázaton való részvétellel a kísérő vállalja, hogy a kedvezményezett csoport kísérőjeként kizárólagosan ellátja a gyermekek felügyeletét, illetve segíti a tábori programokon való részvételüket, valamint folyamatosan együttműködik a tábor vezetésével;
- Amennyiben a csoportban legalább 5 fő sajátos nevelési igényű gyermek kerül regisztrálásra, úgy a csoport mellé a pályázónak 2 felnőtt kísérőt kell biztosítania.
- A fogyatékkal élő csoportok esetében egyedi elbírálás alapján történik a kísérők számának meghatározása.
- A jelentkező intézményekkel együttműködési megállapodást köt a kiíró.
- A hibásan, hiányosan, vagy nem feldolgozható adatokkal ellátott, illetve határidő után beérkezett jelentkezések érvénytelennek minősülnek.
- Az adatok valóságtartalmát az Alapítvány ellenőrizheti.

A projekt tartalma:
Az Alapítvány teljes körű ellátást - napi ötszöri étkezést, szállást - biztosít a táboridő tartamára. A táborozási és képzési időszak 2020. június, július hónapokban, heti turnusokban történik, az alábbi időpontokban:
- június 15-20
- június 22-27
- június 29-július 4.
- július 6-11.
- július 13-18.
- július 20-25.
Figyelem: az Alapítvány megfelelő jelentkezési létszám esetén - legalább 150 tanulónál - képzési turnust hirdet 2020. május 04-09 közötti érettségi szünetre is.
Valamennyi turnusnál hétfő délelőtt érkezéssel kezdünk és szombat délelőtti távozással zárunk.
Az Alapítvány a kísérők részére szállást és étkezést, valamint kísérési, felügyeleti díjat nyújt a tábor idejére megbízási jogviszony alapján.
A pályázati adatlapok külön is letölthetők: http://www.eselybudapest.hu honlapról.
A pályázatok elbírálásakor a beérkezett jelentkezések sorrendje a jogosultság megléte utáni legfontosabb szempont.
A pályázatot kiírók a táborozás időpontját illetően a változtatás jogát fenntartják!

Tájékoztatás:
Az Alapítvány a táborban kép- és hangfelvételt készíthet, illetve filmet forgathat, melyet a támogatás elszámolásához valamint népszerűsítési célokra felhasználhat. A pályázat benyújtásával valamint az együttműködési megállapodás aláírásával a kedvezményezett elfogadja az abban foglaltakat valamint a kép-és hangfelvétel készítését, és annak az Alapítvány általi szabad felhasználását.
Egyéb információk kérhetők a szakmai asszisztenstől, munkaidőben: Lakatos Miklóstól a +36-20/347-0640-as telefonon vagy a tabortata2020.lakatos@gmail.com elektronikus levélcímen.

Jelentkezési lap 2020.docxPAFI.docxIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum