Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Milliós támogatásra pályázhatnak a békéscsabai fiatalokat támogató civil szervezetek
Kiíró:
Budapest Bank Nyrt.; Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
Határidő:
10/30/2020
Érvényes:
10/30/2020
Tárgymutató:
békéscsabai fiatalokat támogató civil szervezetek támogatása
Pályázhat:
közérdekű tevékenységeket végző civil szervezetek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Milliós támogatásra pályázhatnak
a békéscsabai fiatalokat támogató civil szervezetek

A Budapest Bank és a Békéscsabai Önkormányzat közös pályázatán október 30-ig várják a jelentkezéseket

A tizenegyedik alkalommal meghirdetett Budapest Bank Békéscsabáért Program pályázati kiírására idén is olyan közérdekű tevékenységeket végző civil szervezetek jelentkezhetnek, amelyek tevékenységükkel Békéscsabához és közvetlen agglomerációjához (Gerla, Mezőmegyer és Fényes településekhez) kötődnek. Az idei évben a helyi fiatalokat támogató kezdeményezések kaphatnak pénzügyi segítséget.

A Budapest Bank 2013-ban indította el a Budapest Bank Békéscsabáért Programját társadalmi felelősségvállalási stratégiája kiemelkedő elemeként. A pályázat keretében olyan nonprofit szervezetek igényelhetnek pénzbeli támogatást, amelyek tevékenységükkel valamilyen módon hozzájárulnak Békéscsaba és agglomerációja fejlődéséhez. A program során közösen biztosít a civil kezdeményezéseknek 8 millió forint pályázati forrást a Budapest Bank és Békéscsaba önkormányzata.

A Budapest Bank Békéscsabáért Program eddig 120 nonprofit szervezet tevékenységét támogatta összesen 54 millió forint értékben. A program az évek során olyan témákat karolt fel, mint a hagyományőrzés, a közösségépítés, az esélyegyenlőség, a vállalkozói ismeretek, a pénzügyi kultúra, a pályaválasztás, az egészségfejlesztés, a környezetvédelem, valamint a természeti és kulturális értékmegőrzés. 2020-ban pedig a helyi fiatalok támogatása kerül előtérbe.

Az előző évekhez hasonlóan idén is két kategóriában pályázhatnak a civil szervezetek. Az első témakörben olyan szervezetek jelentkezhetnek, amelyek programjuk során digitális eszközökkel járulnak hozzá a gyermekek élményalapú oktatásához, kulturális fejlesztéséhez. Ebben a kategóriában az egész országból jelentkezhetnek nonprofit szervezetek azzal a feltétellel, hogy pályázati tevékenységüket Békéscsabán vagy annak közvetlen agglomerációjában, illetve annak javára valósítják meg. A második témakörben a program olyan kezdeményezések és programok megvalósítását támogatja, amelyek segítik a fiatal korosztály Békéscsabán való letelepedését, illetve felsőfokú tanulmányaik befejeztével a visszatérésüket a városba. Itt viszont kizárólag a Békéscsabán és közvetlen agglomerációjában (Gerla, Mezőmegyer és Fényes) működő nonprofit szervezetek pályázhatnak.

"Mivel Békéscsabán működik a Budapest Bank Szolgáltató Központja csaknem 800 munkatárssal, ezért számunkra kiemelten fontos, hogy mi is tevékenyen hozzájáruljunk Békéscsaba és környékének fejlődéséhez. Folyamatosan arra törekszünk, hogy minél többet megőrizzük a város értékeiből, tekintettel a munkaerőpiacra, az életminőségre, a természeti és a kulturális kincsekre" - nyilatkozta Klaukó Ákos, a Budapest Bank békéscsabai Szolgáltató Központjának vezetője. "Kétségtelen, hogy a fiatalságban rejlik a jövő, ezért a bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájában mindig kiemelt helyen szerepelt a fiatalkorúak edukációja és munkaerőpiaci esélyeik növelése."

A pályázat során rendelkezésre álló keretösszeg 8 millió forint, amelyből 5 millió forintot a Budapest Bank, 3 millió forintot Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata biztosít. Az elnyerhető támogatás összege minimum bruttó 100 ezer forint, maximum bruttó 1 millió forint. A pályázati anyagokat postán várják a szervezők, legkésőbb 2020. október 30-ig (péntekig). A pályázat részletes kiírása a https://www.budapestbank.hu/budapest-bank-bekescsabaert-program oldalon olvasható.

További információ:
Budapest Bank Szolgáltató Központ
BOHUS Nikoletta, kommunikációs menedzser
Telefon: +36 70 4366262
E-mail: nikolett.bohus@budapestbank.hu

Budapest Bank Sajtóosztály
TÖLGYES Orsolya, kommunikációs vezető
Telefon: +36 70 436 6065
E-mail: orsolya.tolgyes@budapestbank.hu

A szerkesztők figyelmébe:
Budapest Bank
A Budapest Bank az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre, a bank teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál mind a lakosság, mind a vállalkozások számára. Országos hálózata csaknem 100 bankfiókot foglal magában, a nyolc hazai nagybank egyike. A Budapest Bank Zrt. főbb leányvállalatai: a Budapest Autófinanszírozási Zrt., a Budapest Alapkezelő Zrt. és a Budapest Lízing Zrt. További információk elérhetők a http://www.budapestbank.hu/sajtoszoba weboldalon.

Budapest Bank Szolgáltató Központ
A Budapest Bank 2006-ban hozta létre Békéscsabai bankműveleti központját, amely a bank háttérműveleteinek 80 százalékáért felel. A központ ma már közel 800 munkatársat foglalkoztat, és Békés megye egyik legnagyobb munkáltatójaként gazdasági tevékenységével, valamint társadalmi szerepvállalásával aktívan hozzájárul Békéscsaba és térsége fejlődéséhez.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum