Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlat
Kiíró:
Magyar Telekom Nyrt.
Határidő:
09/25/2020
Érvényes:
09/25/2020
Tárgymutató:
nonprofit szervezetek támogatása
Pályázhat:
nonprofit szervezetek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlat

A Magyar Telekom Nyrt. 2020-ban újra meghirdeti a nonprofit szervezetek munkájának támogatására kialakított Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatát. A nonprofit szervezetek 2020. szeptember 25-ig pályázhatnak.

A Telekom egyedülálló ajánlatot alakított ki nonprofit szervezetek számára működési költségeik csökkentésére annak érdekében, hogy ezúton is támogassa a szervezetek szemléletformáló munkáját, valamint ösztönözze a nonprofit szektor digitalizációját. A digitalizáció segíti az ügyintézést és a kapcsolattartást egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni, valamint új lehetőségeket nyit a szervezetek számára, így több energia és erőforrás szabadítható fel társadalmi, illetve környezeti értékteremtésre.

A Telekom a nonprofit szervezetek munkájának támogatására alakította ki Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatát, amely a vezetékes internet és hang szolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, valamint a Magenta 1 Business kedvezménycsomag révén olyan további előnyökkel is szolgál, mint a belföldi mobil adatmennyiség megduplázása illetve a dedikált ügyfélkiszolgálás.

A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatot maximum 75 (hetvenöt) sikeresen pályázó nonprofit szervezetnek ajánljuk fel, akik egy éven át jogosultak az ajánlatban foglalt mobil és vezetékes telekommunikációs szolgáltatások kedvezményes - 0 Ft-os havi díjú - igénybevételére.
A nyerteseket a Magyar Telekom Csoport adományozási bizottsága választja ki.

Milyen szervezetek pályázhatnak?
A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatra pályázhat minden olyan magyarországi székhelyű alapítvány és egyesület (esetükben a közhasznúság nem elvárás), hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetség, valamint közhasznú nonprofit gazdasági társaság, amely az alapszabályának, illetve a létesítő okiratának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja.
A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatot csak azon szervezeteknek tudjuk biztosítani, amelyek a Telekom szolgáltatási területén működő székhellyel vagy létesítési címmel rendelkeznek, a szolgáltatás biztosításához szükséges műszaki feltételeknek megfelelnek, illetve a szervezetek által igényelt címen a Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlat vezetékes szolgáltatásai a Telekom által létesíthetőek.
A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlat egyes elemeit külön és együtt is igénybe lehet venni - pl. csak mobil előfizetés, csak vezetékes internet előfizetés vagy mobil és egy, ill. mindkettő vezetékes szolgáltatásra vonatkozó előfizetés, ugyanakkor a Magenta 1 Business további előnyeit csak min. egy mobil és egy vezetékes szolgáltatás együttes igénybevétele esetén tudjuk biztosítani.
Kedvezményes készülékvásárlásra az ajánlat keretein belül nincs lehetőség. Készülékvásárlásra listaáron vagy más, a Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlattól független havidíjas szolgáltatáshoz kapcsolt ajánlat keretében van lehetőség.

A pályázaton nem vehetnek részt:
- forprofit formában működő szervezetek;
- közhasznúsági fokozattal nem rendelkező nonprofit gazdasági társaságok;
- politikai pártok vagy mozgalmak és ezek szervezetei;
- vallási, felekezeti csoportok, közösségek;
- közintézmények alapítványai;
- állami tulajdonban lévő nonprofit gazdasági társaságok;
- olyan szervezetek, amelyeknél megfigyelhető a diszkrimináció, vagy amelyek tagságukat faji, vallási, életkori, nemi alapon vagy születési hely szerint korlátozzák;
- amatőr vagy professzionális sportegyesületek, kivéve, ha tevékenységük kifejezetten a hátrányos helyzetűek sport tevékenységére irányul;
- olyan szervezetek, amelyeknek a Magyar Telekom Nyrt.-vel szemben számlatartozása van;
- olyan szervezetek, amelyek esetében az ajánlatba bevonni kívánt előfizetésre bármilyen hűségvállalás van érvényben;
- olyan szervezetek, amelyek meglévő szolgáltatása felfüggesztés/szüneteltetés alatt áll.
Pályázni a Magenta 1 Business/Nonprofit pályázati adatlap kitöltésével, és az ott feltüntetett csatolmányok feltöltésével lehet a legyelteis.hu/Magenta1_Business/Nonprofit oldalon.

A pályázatok beérkezési határideje 2020. szeptember 25.
A pályázat nyerteseinek kihirdetése: 2020. október 2.
Szerződéskötés: 10.04-10.26 között a Telekom üzletekben vagy az 1400-as számon elérhető telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.
A szolgáltatásokat meglévő Telekom szolgáltatások esetében a Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlatra vonatkozó szerződés megkötéstől, míg új Telekom mobil előfizetések esetében azok aktiválásától, új Telekom vezetékes előfizetések esetében pedig a szolgáltatások létesítésétől számított 12 hónapig díjmentesen biztosítjuk. Az 1 év lejárta után az ÜÁSZF-ben meghatározott díjakon számlázzuk tovább az egyes csomagokat, vagy kötbérmentesen lemondhatóak.

A kedvezményezettek kiválasztásának szempontjai:
- A pályázó nonprofit szervezet tevékenységi körében végzett munkájának eddigi eredményei;
- A pályázó nonprofit szervezet 2021-re tervezett programja, annak várható (társadalmi/környezeti) hatása (mind az elért kedvezményezettek számát, mind a hatás minőségét tekintve);
- A (várható) hatás fenntarthatósága a program célcsoportjának életében;
- A pályázó nonprofit szervezet programjainak és kezdeményezéseinek innovativitása, újszerűsége;
A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a 1400-as telefonos ügyfélszolgálati számon várjuk.

A nyertesek listáját a legyelteis.hu/Magenta1BusinessNonprofit oldalon tesszük közzé. Nyertes pályázat esetén a szerződéskötés a Telekom üzletekben vagy a 1400 telefonos ügyfélszolgálaton keresztül történik.
https://legyelteis.hu/magenta1_business-nonprofit/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum